Particip la SuperBlog 2022

Toamna aduce cu ea zile racoroase, frunze colorate in zeci de nuante de portocaliu si posibilitatea de a sta infasurat in paturi pufoase ori de a bea ceai cald, aromat.

Pentru unii, toamna marcheaza inceputul scolii, dar pentru mine si alti bloggeri, toamna inseamna o noua editie SuperBlog.

Este deja editia cu numarul 25 a SuperBlog. Prima a fost acum 14 ani, aproape ca pot spune ca am crescut cu acest concurs. Ori, cu siguranta, scrisul meu a facut-o.

Particip la SuperBlog 2022

Nu sunt o persoana foarte competitiva in general, dar imi place competita in cadru organizat. Am evoluat mult in acesti 14 ani, de la prima participare. Evolutia s-a vazut in note, in clasament, dar mai ales am vazut-o eu la mine, in felul in care abordez un articol si in toate lucrurile pe care le-am invatat.

Nu am participat la fiecare editie SuperBlog, uneori am avut nevoie de timp pentru mine, sa ma adun, ori am fost implicata in alte proiecte. Dar sper sa particip la cat mai multe de acum incolo si sa duc pana la capat cat de multe pot.

De ce sa participi si tu la SuperBlog?

  • Te obisnuiesti sa scrii pe teme foarte diverse.
  • Incepi sa vezi cum este sa ai un deadline pentru articolele tale.
  • Esti mereu provocat sa vii cu idei noi, originale.
  • Afli ce mai poti imbunatati la articolele tale.
  • Te bucuri de experienta, de premii si de Gala.

 

Particip la SuperBlog 2022

Te-am convins? Daca da, inscrie-te si tu!

3 thoughts on “Particip la SuperBlog 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *