Povești și relaxare cu Answear – Home & Lifestyle

Anna inspiră adânc parfumul de vanilie și scorțișoară pe care difuzorul de arome așezat într-un colț îl făcea să plutească în tot livingul. Adora acea senzație de pace pe care ți-o oferă o cameră curată și frumos decorată. Nu era întotdeauna ușor să ai casa mereu pusă la punct, cu un copil de patru ani prin preajmă, care lăsa dezordine în urma lui.

Povești și relaxare cu Answear

Însă acum Carla era în parc cu tatăl ei, așa că Anna profitase de ocazie să facă puțină curățenie și să pregătească o atmosferă primitoare și relaxantă, care să o ajute să își încarce bateriile.

Comandase recent câteva https://answear.ro/k/femei/home-lifestyle/decoratii-si-accesorii/rame-foto și decorațiuni pentru casă, care aduceau un plus de eleganță și completau perfect imaginea livingului mult visat.

Fotografii cu ei trei în parc, cu primul Crăciun al Carlei, dar și pozele de la nunta lor stăteau acum în rame moderne, așezate ordonat în biblioteca, întregind eleganța suavă a livingului.

Se așeză pe balansoar și se înveli cu pătura pufoasă. Octombrie venise cu zile calde, seri mai răcoroase și o atmosferă molcomă, care te îmbia la relaxare. Dincolo de fereastra încă deschisă, noaptea pășea agale, suflând rafale răcoroase, iar o frunză arămie se desprindea și cădea încet pe pământ.

Anna era fericită că găsise pleduri pe Answear.ro și alte obiecte de decor ce au ajutat-o să transforme un apartament simplu în locul plin de căldură la care te întorci mereu cu drag. O pătură pufoasă și călduroasă cu care să te învelești în serile reci de toamnă, o veioză elegantă, câteva rame foto, un difuzor de arome – aceste mici obiecte aveau harul de a transforma o simplă casă în “acasă”.

Fusese foarte simplu să găseasca produse elegante, în stilul ei preferat, iar coletul a ajuns în 48 de ore, exact la timp pentru a aranja o atmosferă cozy, care să îi bucure privirea și să o îmbie la relaxare.

Povești și relaxare cu Answear – Home & Lifestyle

Legănatul ușor al balansoarului, textura moale a păturii și mirosul plăcut îi indusera acea stare de pace pe care doar acasă o poți găsi. Și tocmai când simțea cum plutește către lumea viselor, auzi cheia răsucindu-se în ușa de la intrare, iar câteva momente mai târziu, Carla cânta cât o țineau plămânii “Dacă vesel se trăiește, bate așa!”.

Deschise ușa sufrageriei cu putere, aproape lovind lampa care se afla pe măsuța de cafea.

“Oh, nu iubita mea Veioză Madam Stoltzîn stil boho!”, se gândi Anna. “Abia am cumpărat-o.”

Copila veni spre ea țopăind și se aruncă în brațele ei întinse.

– Cum a fost în parc?

– Super! M-am dat în leagăn și pe topogan, apoi tati mi-a cumpărat pateuri.

Marc intră în cameră, cu o privire ușor vinovată.

– Să înțeleg că ați mâncat deja de seară? îl tachina Anna.

El zâmbi.

“Riscul de a trimite copilul cu tatăl în parc”, se gândi ea, forțându-se să nu se enerveze pentru un fapt deja consumat.

– Hai să ne spălăm pe mâini, spuse Marc și își ghidă fiica spre baie.

– După aceea, poți să îmi mai povestești încă o dată despre cum ai cerut-o de soție pe mami?

– Cred că o să îi las mamei tale această plăcere.

Anna se așeză din nou în balansoar, așteptându-i pe cei doi să se întoarcă în living.

– Mami, mami, îmi spui povestea? întrebă copila alergând înapoi în cameră.

– Da, mami, spune-ne! spuse Marc și se așeză comod pe canapea.

Anna aruncă spre el cu o pernă decorativă, dar el o prinse și o puse sub cap, schițând un zâmbet.

Carla se cuibări în brațele ei, iar Anna trase pătura pufoasă peste amandoua.

– Păi să vedem, începu Anna. Eu și tatăl tău eram deja împreună de doi ani, așa că mi s-a părut potrivit să îl invit să locuiască la mine. Câteva zile mai târziu, era aici, în apartamentul nostru de astăzi, împreună cu o grămadă de bagaje. Dar ceea ce eu nu știam atunci este că el ascunsese în bagaje ceva mai special.

– Inelul? întreba Carla, care mai auzise povestea de câteva ori.

– Da, îl pusese într-o pernă, astfel încât eu să nu îl văd încă.

– Voiam să fie o surpriză, completă Marc, de pe canapea.

– Și a fost, nu doar pentru mine, zise Anna zâmbind. A doua zi m-am întors de la birou mai devreme și am văzut că tatăl tău nu desfăcuse toate bagajele, așa că m-am gândit să îl ajut. I-am scos hainele din valize și le-am așezat frumos în dulap, i-am pus încălțămintea în pantofar și am admirat îndelung frumoasa pernă decorativă albă, care avea un soare galben și pufos atașat pe o parte. Am îmbrățișat-o cu drag, am bătut-o ușor, că să îi dau o formă mai bună, am pus-o pe canapea, apoi am mutat-o pe fotoliu și am…

– Pierdut inelul de logodnă ascuns înăuntru, completă Marc.

– Hei, mi-ai furat finalul poveștii, protestă Anna.

– Tu mi-ai răpit cererea în căsătorie, deci hai să spunem că e egalitate.

Carla râse cu poftă, apoi se întinse și căscă.

– Aș zice că cineva trebuie să meargă la culcare, spuse Anna.

– Nu! Nu încă. Trebuie să îmi spuneți povestea până la capăt.

– Păi, tatăl tău a căutat cu disperare inelul, până când a trebuit să îmi spună că l-a ascuns în pernă și să mă întrebe dacă nu cumva l-am văzut. Ceea ce nu făcusem. Dar gestul lui m-a impresionat și cred că până la urmă am avut parte de o cerere în căsătorie diferită, așa, ca noi.

– Deci ne-am căsătorit fără inel de logodnă, pentru că nu l-am mai găsit niciodată, dar cel puțin am rămas cu perna preferată a mamei tale, cu o poveste frumoasă de spus, dar și cu promisiunea că vom cumpăra mai multe produse din categoria Home & Lifestyle pentru casa noastră, spuse Marc.

– Iar când am aflat că sunt însărcinată cu tine, am ascuns testul de sarcină într-o pernă, ca să păstrăm tradiția, spuse Anna. Dar asta cred că este o poveste pentru o altă seară, zise privind la fiica ei, care închisese ochii și se culcușise mai bine lângă ea.

– O duc eu în pat, zise Marc ridicându-se de pe canapea.

O luă pe Carla în brațe, privind la genele ei curbate care se mișcau încet, în timp ce copila se lupta cu somnul. Ea murmură ceva care semăna cu “dar mie nu îmi e somn”, apoi își propti capul pe brațul tatălui său și adormi profund.

Relaxare la rang de artă

Bucurându-se că Marc o duce la culcare pe Carla, așa cum doar o mamă știe să se bucure de câteva minunte de liniște și singurătate, Anna scoase dintr-un sertar setul de relaxare  Luckies of London – Relaxation Rituals pe care îl comandase de pe Answear.ro și își pregăti o baie fierbinte, perfectă pentru a o ajuta să se destindă după o zi obositoare.

Se jucă cu  bilele Baoding în palmă, închizând ochii și ascultând sunetul terapeutic pe care acestea îl scoteau când se loveau ușor una de cealaltă, apoi aprinse un bețișor de tămâie cu parfum de lemn de santal și scufundă în cadă mingea de baie efervescentă. Puse la loc în sertar celelalte componente ale setului, lăsându-le să o aștepte acolo, pentru când va avea din nou parte de câteva momente doar pentru ea.

relaxare - Lifestyle

Înainte de a merge la baie, privi încă o dată la livingul perfect aranjat, cu fiecare decorațiune la locul ei: veioza pe măsuța de cafea, ce umplea camera cu o lumină plăcută, pernele decorative care inviorau peisajul prin culorile și texturile lor deosebite, pătura pufoasă pusă frumos pe balansoar și difuzorul de arome așezat în colț. Fiecare dintre aceste decorațiuni contribuia la crearea acelui tot unitar, confortabil și plin de căldură.

Cu puțin noroc, a doua zi dimineață, dacă se trezea înaintea Carlei, va putea să își bea cafeaua în balansoar, bucurându-se de atmosfera perfectă pe care o crease în living cu ajutorul produselor Answear Home & Lifestyle.

Apoi, încăperea va suferi o inundație de lego, păpuși și jucării de tot felul, lăsate peste tot de un copil energic ce uneori făcea cât zece.

Anna adora liniștea, atmosfera confortabilă și ca totul să fie aranjat exact așa cum își dorea ea. Dar cum ar fi putut să se supere pe Carla pentru că făcea dezordine?

Ceea ce pentru Anna era un haos de nedescris, pentru Carla însemna o copilărie frumoasă, lipsită de griji, trăită pe deplin. Cum să te superi pe așa ceva?

Articolul Povesti si relaxare cu Answear – Home & Lifestyle a fost scris pentru SuperBlog 2022.

Surse foto:

  • Answear.ro
  • Canva Pro
  • Pixabay

3 thoughts on “Povești și relaxare cu Answear – Home & Lifestyle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *