Cadoul perfect e la un click distanță

cadou

Picăturile de ploaie se adună pe sticla rece a ferestrei. Afară, vântul scutură pomii desfrunziți, aplecandu-i spre pământ. Un copil singuratic bate mingea pe aleea din față, refuzând să se lase distras de vântul puternic sau de frigul care îți intră în oase.

Imaginea asta îmi amintește de o altă zi rece și mohorâtă, în urmă cu câțiva ani. Era un început de decembrie ploios, iar eu îmi strângeam mai bine paltonul pe mine, grăbindu-mă spre birou și mustrandu-mă pentru că din nou am întârziat.

În biroul cald și confortabil de pe strada Lalelelor, colegii mei deja își începuseră activitatea: Ariana dădea telefoane clienților, pentru a-i invita la un nou eveniment, Alin edita un videoclip pentru canalul de youtube al unuia dintre clienții noștri, iar Elena începuse să lucreze la un plan de postări pentru luna decembrie.

Mi-am lăsat lucrurile pe birou și m-am dus să îmi iau un ceai cald, iar la întoarcere am văzut că Elena era la biroul lui Alin, șușotind ceva de zor. M-am prefăcut că am treabă în apropiere, dar nu am reușit să prind în zbor nicio vorbă care să vină din direcția lor, așa că până la urmă, cum sunt curioasă din fire, am întrebat direct:

– Hei, voi doi! Ce șușotiți acolo?

– Shht! spuse Elena și îmi făcu semn să tac.

M-am apropiat de ei și ca la un semn, de parcă ar fi avut un al șaselea simt, a băgat capul pe ușă Ariana, să vadă despre ce e vorba.

– Veniți aici și închideți ușa, spuse Elena.

Ariana a închis ușa biroului și ne-am adunat toți patru în jurul Elenei.

cadoul perfect pentru secret santa

– Astăzi vom extrage biletele pentru Secret Santa.

– Ah, ce drăguț! am spus.

Elena și Ariana și-au aruncat privi conspirative.

– Ce? am întrebat. Ce e?

– Nu știm cum să facem ca să nu îl extragem pe Mihail.

Mihail era managerul firmei și șeful nostru direct. Era cu siguranță un profesionist, dar… hai să spunem că nu avea cele mai bune abilități de comunicare cu angajații, fiind o fire destul de dificilă.

– Dacă îl extrag, îi cumpăr o carte, am spus ridicând din umeri. Știu că îi place să citească.

Ariana rase.

– Ramona, nu înțelegi. Mihail e groaznic atunci când vine vorba de cadouri, spuse Elena.

– Da, completă Alin. Nu îi poți intra în grații cu nimic.

– Și nu se sfiește să spună ce cadou urât sau inutil i-au luat, adaugă Ariana.

– Oh…asta nu e drăguț. Dar ce putem face pentru a ne asigura că niciunul din noi nu îl extrage pe Mihail?

– Am un plan, zise Elena.

Dar din nefericire pentru mine, nu am apucat să aud planul Elenei, că mi-a sunat telefonul. Un client voia să îi trimit urgent un raport, la care am lucrat până la ora prânzului. Când în sfârșit am trimis raportul și am plecat la masă, toți mă așteptau în bucătărie.

Veniseră colegi de la toate departamentele, iar bolul cu biletele pentru Secret Santa era deja așezat pe masă. M-am uitat la Elena, apoi la Alin și la Ariana, dar niciunul nu părea foarte dornic să îmi sară în ajutor. Așa că am respirat adânc, m-am rugat tuturor zeilor să mă ajute și am extras un bilet. Dar aparent zeii aveau treburi mai importante decât asta, pentru că l-am extras pe Mihail.

Caut cadoul perfect, rog seriozitate

Zile la rând m-am gândit ce aș putea să îi cumpăr lui Mihail.

Ce ar fi suficient de bun pentru el? O cană nouă, pentru cafeaua băută la birou? O pereche de șosete groase? O sticlă de whiskey? Demisia mea, în dublu exemplar?

Întrebări fără răspuns.

Așa că am luat la pas toate târgurile de Crăciun din oraș, toate magazinele din mall, toate piețele și bazarurile. Și am găsit…nimic. Absolut nimic.

O cană cu Moș Crăciun? Prea banal. O agenda? Prea puțin. Ceva făcut de mine? Prea personal.

Mai erau câteva zile până pe 20 decembrie, când urmă să ne oferim cadourile de Secret Santa, iar eu mă gândeam cu stupoare că umilința publică nu era pe lista de experiențe pe care aș vrea să le trăiesc de Crăciunul asta.

cadou

Ideea salvatoare a venit sub forma unui mesaj în miez de noapte, de la prietena mea Lia.

Ia uite, friguroaso, ce am găsit! Ar fi perfectă pentru tine.

Alături era o poză cu o pătură groasă, cu mâneci. Am râs, pentru că citisem mesajul stând înfășurată în pătura mea pufoasă.

Genial. De unde se poate cumpăra?

I-am răspuns la mesaj Liei, gândindu-mă că o pătură cu mâneci ar fi fost perfectă pentru serile friguroase de decembrie, când, chiar și cu caloriferele date la maxim, mie tot îmi era frig.

www.mindblower.ro 

Am intrat pe site și pot să jur că undeva s-a auzit Evrika, iar îngerii au cântat în cor pentru câteva secunde, căci descoperisem Raiul cadourilor.

Am uitat pentru moment de pătura pe care voiam să o cumpăr pentru mine, iar gândurile mele s-au concentrat asupra unei singure idei: aici sigur voi găsi cadoul perfect pentru Mihail.

Și așa a fost. După ce am navigat prin mai multe pagini cu cadouri pentru bărbaţi, am cerut și sfatul celor de la Mindblower, care m-au ajutat și mi-au fost alături pe tot parcursul călătoriei mele, de la primul click, până la finalizarea comenzii.

M-a încântat faptul că au produsele în stoc, iar livrarea este rapidă, în 1-2 zile lucrătoare.

Cadoul perfect

Alegerea mea a fost Set cadou decantor Glob Pamântesc cu două pahare Epique și am știut din prima clipă în care l-am văzut că este potrivit; încântarea de pe fața lui Mihail și cuvintele de laudă la adresa cadoului său au fost doar o confirmare că, într-adevăr, a fost o idee foarte inspirată.

Am avut noroc, pot spune. Dacă Lia nu mi-ar fi trimis acel link spre mindblower.ro, probabil i-aș fi cumpărat șefului o cană și o cutie cu bomboane.

Iar înainte de a pleca în vacanța de Crăciun, Elena mi-a mărturisit plină de remușcări cum măsluise bilețelele de Secret Santa, făcând un semn pe cel pe care era scris numele lui Mihail, să se asigure că nu îl va extrage.

Cadoul perfect e la un click distanță

Trecut-au ani și ani de atunci…în fine, nu atât de mulți, doar vreo trei, iar eu am învățat câteva reguli importante despre cadouri, pe care vreau să le împărtășesc cu voi:

 • caută ceva ce îi place persoanei respective, dar nu și-ar cumpăra pentru el/pentru ea
 • e important să fie util, dar și mai important este să fie original
 • în cazul în care cauți un cadou deosebit, îl vei găsi pe Mindblower.

Pe MindBlower găsești mii de cadouri originale, amuzante, creative, perfecte pentru ocazii diverse, de la cadou pentru șef sau pentru soacră, până la daruri speciale pentru părinți, iubită, soție, cadouri de casă nouă sau de logodnă.

Și pentru că vreau să va împărtășesc din înțelepciunea acumulată în trei ani de dăruit cadouri apreciate de la MindBlower, am creat un mic ghid cu idei de cadouri pentru bărbați și pentru femei. Le găsiți pe toate, plus multe alte daruri originale, pe MindBlower.ro.

Cadouri pentru bărbați

Cadouri pentru femei

 • Set cadou decantor Glob Pământesc cu două pahare Epique
 • Set şah şi accesorii vin, Caseta Deluxe
 • Decantor vin cu suport arcuit
 • Lampa led lună în culori
 • Set accesorii vin pentru sticlă de vin
 • Şosete Amuzante Bring Me Wine
 • KIT Broderie DIY
 • Cutii de bijuterii
 • Pătură cu mâneci, buzunar şi prindere la spate, Super Catifelată
 • Lampa Calea Lactee
 • Rama foto magnetică levitanta
 • Pătura coadă de sirenă
Cadouri pentru bărbați
Cadouri pentru femei

Alegerea unui cadou MindBlower nu doar că te scoate din încurcătură, dar te ajută să oferi multă bucurie. Iar dacă știi rețeta secretă, nu e nevoie să alergi zile la rând prin magazine, în căutarea cadoului ideal. E suficient să intri pe MindBlower și vei vedea că este acolo, la un click distanță, chiar el, așteptându-te: cadoul perfect.

Cadoul perfect este poveste, emoție, încântare. Este zâmbet, căldură și… un strop de magie.

cadou

Articolul “Cadoul perfect e la un click distanță” a fost scris pentru SuperBlog 2022.

Surse foto:

 • MindBlower
 • Canva Pro

1 thought on “Cadoul perfect e la un click distanță

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *