Allurene – și tenul meu a spus “mulțumesc”

Despre cât de multe produse poți spune cu adevărat că ți-au schimbat viața? Că au adus o îmbunătățire atât de notabilă, încât viața ta să se împartă între “înainte de acel produs” și “după acel produs”?

O mașină nouă? Probabil. Un aspirator robot, de ultimă generație? Posibil.

În cazul meu, au fost produsele pentru îngrijirea tenului de la Allurene. Aceste produse au intrat în viața mea într-o perioadă în care între mine și tenul meu nu exista o relație prea bună: îi vorbeam doar ca să îi arunc reproșuri, nu mă înțelegeam deloc cu el și recunosc, nu îl mai iubeam ca înainte.

Eram tare supărată pe el, pentru că rămânea deshidratat și problematic, deși eu beam suficientă apă, dormeam destul și – credeam eu – îl hidratam corect. Pur și simplu nu înțelegeam ce vrea de la mine.

crema antirid Allurene

Am avut o mică reținere atunci când am încercat primul produs, apa micelară Allurene – Refresh me nicely, pentru că tenul meu problematic uneori îmi adresează reclamații atunci când introduc un produs nou în rutina de demachiere. Reclamațiile nu sunt în scris, ci sub formă de roșeață, iritații și o deshidratare mai accentuată.

Dar apa micelara a curățat delicat tenul, lăsându-l proaspăt, revigorat și hidratat. Am încercat și celelalte produse, transformând fiecare testare într-o încântare a simțurilor. Textura delicată a cremelor pentru față mângâie pielea cu blândețe, în timp ce o hidratează, o catifelează și o protejează. Tenul meu se simte rasfățat și rămâne hidratat pe tot parcursul zilei.

De aceea consider că aceste produse mi-au schimbat viața: m-au ajutat să am o piele hidratată și îngrijită, să mă împac cu tenul meu și chiar să devenim BFF – best friends forever.

6 pași pentru a deveni BFF-ul tenului tău

Orice relație echilibrată și fericită se bazează pe comunicare, iar relația dintre tine și pielea ta nu face excepție. Fii atentă la semnalele pe care ți le transmite și oferă-i creme curate, testate dermatologic și oftalmologic, ce o vor ajuta să își recapete vitalitatea și elasticitatea.

Iată 6 pași prin care poți trece de la “într-o relație complicată” la “BFF cu tenul meu”:

Pasul 1: Demachiază tenul cu laptele demachiant Uncover my beauty.

Din respect pentru tenul tău, nu sări niciodată peste acest pas.

Mai multe studii au demonstrat că urmele de machiaj rămase pe față peste noapte afectează negativ pielea și pot duce la iritații, iar în unele cazuri chiar pot încetini producerea de colagen, care favorizează apariția ridurilor.

Așadar, ai grijă de tenul tău folosind un lapte demachiant care să curețe delicat și să hidrateze în profunzime. 

Pasul 2: Curăță și tonifiaza tenul cu apă micelară Allurene Refresh me nicely

Pe parcursul zilei tenul acumulează praf, impurități și murdărie, care trebuie îndepărtate folosind o apă micelara cu o acțiune blândă de curățare, ce menajează bariera protectoare, tonifiaza și  menține echilibrul natural al pielii.

Apa micelară Allurene

Pasul 3: Folosește crema hidratantă My BFF Allurene

Crema hidratantă este aliatul tău numărul unu, pentru că orice tip de ten are nevoie de hidratare și de susținere pentru a-și recăpăta și menține suplețea și elasticitatea.

Crema hidratantă Allurene

Folosește mișcări circulare pentru a o aplica atât pe față cât și pe gât, apoi privește-te în oglindă, pentru a vedea cum tenul tău devine mai luminos și mai fericit pe zi ce trece.

Pasul 4: Ai grijă de zona din jurul ochilor

Există două modalități prin care poți îngriji eficient zona din jurul ochilor: nu (mai) pierde nopțile și folosește cremă contur pentru ochi Open my eyes.

Formula ușoară a cremei este potrivită pentru zona sensibilă din jurul ochilor, reduce cearcănele și ridurile, previne îmbătrânirea prematură și are efect calmant.

Pasul 5: Începe să previi îmbătrânirea pielii cu crema antirid Hey young lady

Crema antirid Allurene uniformizează culoarea și netezește pielea, stimulând producția de colagen.

Crema antirid Allurene

În același timp, lasă o senzație de piele moale, catifelată, hidratată și fericită.

Pasul 6: Dacă ai nevoie de hidratare suplimentară, apelează tot la Allurene

Serul de hidratare Bliss for my face îți vine în ajutor pentru protejarea pielii în sezonul rece, atunci când ai perioade mai stressante și tenul tău se resimte sau ori de câte ori simți nevoia de o hidratare suplimentară.

Serul are o textură gel ultraușoară cu absorbție rapidă, ce menține hidratarea cutanată, oferind o senzație excelentă de netezire și catifelare.

BFF-ul tenului tău ești chiar tu

Allurene îți oferă tot ce e mai bun pentru tenul tău, într-o rutină minimalistă și multifuncțională, ce rezolvă mai multe probleme și oferă o experiență senzorială de neegalat.

Însă dacă vrei să devii BFF-ul tenului tău, pe lângă folosirea acestor produse revoluționare, este nevoie să faci și tu ceva pentru el:

  • încearcă să ai o dietă echilibrată, fără excese
  • nu neglija somnul și odihna, ele sunt importante pentru tine și pentru tenul tău
  • fă mișcare cât de des poți
  • încearcă să nu te expui la soare puternic, dar nici la vânt sau ger extrem
  • iubește-te cu sinceritate și devotament

Frumusețea nu înseamnă perfecțiune

Se spune că trăia odată, demult de tot, într-un regat pașnic și plin de bogății, o prințesă care iubea florile, copacii și animalele.

Într-o zi, pe când se plimba în grădina palatului, s-a gândit să culeagă flori pentru a le pune într-o vază, în dormitorul ei. Și cum culegea ea trandafiri roșii și galbeni, de o frumusețe răpitoare, zambile parfumate, care îți încântă simțurile și narcise gingașe, a început să se uite mai atentă la fiecare petală și fiecare tulpină, observând că niciuna din ele nu este absolut perfectă. 

Allurene

Unele flori aveau una sau mai multe petale mai mici decât celelalte, ori puțin mai depigmentate. Câteva flori erau pline de frunze, altele nu aveau atât de multe.

În acea mare de culori și parfumuri, fiecare floare mică sau mare era minunată în felul ei.

Însă niciuna nu era perfectă. Dar asta nu înseamnă că ele erau mai puțin frumoase.

Natura nu este perfectă, dar este minunată în imperfecțiunea ei. Așa ești și tu.

Așadar, data viitoare când te uiți în oglindă, nu-ți mai căuta defecte și nu-ți mai reproșa că nu ești perfectă, ci iubește-te, admiră-te și lasă frumusețea ta naturală să iasă la suprafață, luminoasă.

Allurene

Articolul Allurene – și tenul meu a spus “mulțumesc” a fost scris pentru SuperBlog 2022.

Surse foto:

  • Allurene
  • Canva Pro
  • Arhiva personală

1 thought on “Allurene – și tenul meu a spus “mulțumesc”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *