Am început să utilizez cremă antirid  de la 25 de ani, pentru că așa citisem undeva: de pe la 20 de ani, rezervele de colagen din corp încep să scadă. Și cum colagenul este responsabil de fermitatea și luminozitatea feței, tot atunci încep să apară primele riduri fine, de expresie.

Însă mi-au trebuit aproape 10 ani să găsesc o cremă antirid care să mi se potrivească perfect. Tenul meu este sensibil, uscat și uneori foarte deshidratat, deci rutina mea de ingrijire a tenului se bazează în primul rând pe hidratare. În plus, am o mică problemă, care uneori tinde să devină o mare problemă, cu alergiile. Nu pot pune orice pe față, pentru că am reacții alergice care se manifestă ca roșeață, bubițe, sau o usturime groaznică de ochi.

cremă antirid

De ce e Allurene “Hey young lady” cea mai bună cremă antirid

Allurene este cea mai bună cremă antirid pentru mine. S-ar putea să fie și pentru tine, iată de ce:

  • stimulează producția de colagen și redă fermitatea pielii

  • conține doar ingrediente curate, venite de la producători de încredere

  • ajută țesutul pielii să își păstreze tonusul și elasticitatea
  • reduce adâncimea ridurilor și lasă pielea moale, fină și vizibil hidratată
  • este ideală ca bază pentru machiaj; fondul de ten se așează foarte bine pe față după o

    rutină multifuncțională de îngrijire a tenului, care este completată de crema antirid

  • este testată dermatologic și oftalmologic astfel încât să fie potrivită inclusiv pentru tenul foarte sensibil
  • este o cremă antirid potrivită pentru 30+ și 40+

Cum se folosește crema antirid

Eu o folosesc dimineața și seara, ca parte dintr-o rutină minimalistă de îngrijire a tenului, care se bazează pe trei principii: curățare delicată, hidratare în profunzime și ameliorarea problemelor (riduri, cearcăne, pete).

Tenul meu se simte foarte bine cu această cremă antirid, e vizibil mai întinerit și mai luminos, nu îl mai simt deshidratat și nu mai am problemele cu lăcrimatul ochilor, pe care le aveam de la alte creme.

cremă antirid

De ce e important să ai grijă de tenul tău

Un ten frumos e înainte de toate, un ten sănătos.

Pielea ta este expusă zilnic la stress de toate felurile, de la soare și vânt, la poluare și chiar stressul pe care îl simți tu, în viața de zi cu zi, care invariabil, se reflectă și asupra ei. Așa că trebuie să faci un minim de efort ca să ai grijă de ea.

Am auzit situațîi în care unele femei nu se demachiază înainte de culcare, sau își dau cu cremă pe față când își aduc aminte. Îmi pare rău să îți spun, dar nu merge așa! Dacă vrei un ten sănătos, hidratat și frumos, e nevoie să faci un mic efort  pentru el.

Este suficient să îi acorzi tenului tău maxim cinci minute de îngrijire dimineața și cinci minute seara, dacă alegi produse smart, cu un amestec optim de formule active pentru cele mai bune rezultate.

Nu este nevoie să ai un ritual de îngrijire care ține ore întregi, cu zeci de produse.

Curăță. Hidratează. Folosește cremă antirid. Bazează-te pe produsele Allurene. Repetă. 🙂

Și bucură-te de un ten hidratat, cu mai puține riduri și mai puține probleme!

Produse Allurene fabricate cu drag în România

Allurene este un brand de produse premium cu ingrediente de top, dezvoltate special pentru a satisface orice nevoie de îngrijire a pielii, pentru toate tipurile de ten, de la tinerețe la maturitate.

Allurene crede cu tărie că esența este în simplitate, de aceea și produsele lor sunt create pentru o rutină minimalistă, funcțională, care dă rezultate. Cremele se absorb rapid, au un miros ușor, plăcut și îți lasă pielea catifelată și hidratată.

allurene crema antirid
"Allurene este mai mult decât o rutină zilnică, este ritualul tău special de înfrumusețare."

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *