De fiecare dată când mă simt obosită și copleșită, mă gândesc la următoarea vacanță, uneori chiar mă apuc să o planific. Și cum soarele începe să își facă simțită prezența din ce în ce mai mult, încălzindu-ne cu razele sale, gândul îmi zboară la o vacanță de vis, dincolo de meleagurile noastre, într-un loc cu plaje superbe și ape cristaline: Nisipurile de aur.

Stațiunea se află într-un parc natural care este înconjurat de păduri luxuriante, iar plajele cu nisip auriu se întind pe 3,5 km și oferă spațiu pentru diferite activități, de la plajă și înot, până la sporturi nautice.

Apele Mării Negre sunt calde și liniștite toată vara, deci nici nu e de mirare că Nisipurile de aur este o stațiune apreciată de către turiști din toate colțurile lumii.

Hotel all inclusive prima linie Nisipurile de Aur

Atunci când planific o vacanță, încep prin a stabili dacă este una de explorare sau de relaxare. O vacanță de exporare îți deschide noi orizonturi și te provoacă să ieși din zona de confort, prin activități diverse, cum ar fi drumeții pe munte, scufundări sau explorări a unor drumuri care nu au mai fost demult traversate de pași de om. O vacanță de explorare nu este pentru odihnă.

Un concediu de relaxare, pe de altă parte, are ca scop principal… păi, relaxarea, după cum bine îi spune numele. Odihna, plaja, înotul, mâncarea bună, plimbările scurte și serile scăldate în muzică și dans – cam acestea sunt ingredientele principale pentru o vacanță de vis, ce are ca scop relaxarea.

După ce am hotărât ce fel de vacanță îmi doresc, aleg locul unde vreau să merg. Și cum am auzit atât de multe păreri pozitive despre Nisipurile de aur, iată că a venit momentul să planific un sejur în această stațiune minunată.

Pasul trei este să aleg hotelul la care mă voi caza pe durata vacanței. Dacă o vacanță de explorare poate include și dormitul la cort, pentru relaxare am nevoie de un hotel care se află aproape de plajă, dar departe de zarva cluburilor de noapte. Uneori este nevoie să caut zile la rând, pe mai multe site-uri pentru rezervări, ca să găsesc exact ceea ce îmi doresc; dar de această dată l-am găsit foarte repede: Hotel Palm Beach.

palm beach Nisipurile de aur

De ce Palm Beach este hotelul ideal pentru o vacanță de realxare

Stațiunea Nisipurile de aur dispune de foarte multe hoteluri, dar iată de ce l-am ales pe Palm Beach dintre toate:

 • se află la 30 de metri de plajă, într-o zona foarte liniștită
 • are regim All Inclusive, perfect pentru o vacanță de relaxare perfectă
 • acceptă animale de companie, lucru foarte important, dat fiind că întotdeauna iau patrupedele cu mine în vacanță
 • dispune de o parcare proprie
 • are o piscină mare în aer liber și o piscină la interior
 • dispune de centru spa cu saună, tratamente de masaj și terapii de înfrumusețare
 • deține singura sală de bowling din stațiune
 • servește mâncăruri internaționale și locale
 • are 3 baruri: unul la piscină, unul la plajă și un bar în holul hotelului
 • hotelul are plajă privată care include un Beach Bar
 • WiFi-ul este gratuit pe toată aria hotelului

 

Ce e mai frumos decât să te trezești cu marea în suflet și în gând, să o poți vedea de la fereastră și să poți ajunge la ea în câteva momente? Micul dejun te așteaptă, piscina și marea te îmbie la înot, Beach Barul dispune de produse diverse, consumația fiind inclusă în regimul All Inclusive, iar centrul de spa duce relaxarea la un alt nivel.

palm beach Nisipurile de aur

Sejurul perfect la Nisipurile de Aur

O vacanță All Inclusive la Nisipurile de Aur este întotdeauna o idee foarte buna.

Nisipurile de Aur este stațiunea ce oferă una dintre cele mai bune plaje din Europa.

Numele stațiunii este dat de o legendă a locului care spune că în urmă cu foarte mulți ani, niște pirați au îngropat o comoară pe faleza Mării Negre, la nord de orașul Varna, iar natura s-a răzbunat, transformând aurul într-un nisip splendid. Deci în cazul în care mergeți în vacanță cu copiii la Nisipurile de Aur, aveți ce să le povestiți pe drum, ca să nu se plictisească.

Și dacă tot am vorbit despre drum, aruncând o privire pe hartă am realizat că voi face mai puțin cu mașina până la Nisipurile de Aur decât aș fi făcut până în Vama Veche. Drumul este simplu, cu trecerea graniței pe la Ruse, apoi direct spre Varna.

Totuși, dacă nu sunteți pasionați ai condusului pe distanțe lungi sau dacă veniți mai de departe și optați pentru avion, Palm Beach poate asigura și transferul dus-întors de la aeroportul din Varna.

palm beach Nisipurile de aur

Dacă ești în căutarea locației perfecte pentru un sejur de vis și a hotelului care să îți ofere toate ingredientele pentru o vacanță frumoasă și relaxantă, de unde să te întorci cu bateriile încărcate, Palm Beach – Nisipurile de Aur este răspunsul.

palm beach Nisipurile de aur

Articolul “Vacanța de vis la Hotel Palm Beach – Nisipurile de Aur” a fost scris pentru Spring SuperBlog 2023.

surse foto:

 • palmbeach.bg/ro
 • pagina de Facebook Palm Beach
 • Canva Pro

1 thought on “Vacanța de vis la Hotel Palm Beach – Nisipurile de Aur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *