Am fost la mare la Hotel Opal, Cap Aurora in perioada 2-4 iunie si cu toate ca nu incepuse inca oficial sezonul si nu ne asteptam la vreme prea buna (cu un an in urma, in aproximativ aceeasi perioada a fost groaznic de frig), am avut noroc de o vacanta calda si frumoasa.

 

Am plecat spre Cap Aurora dimineata devreme si dupa ce ne-am cazat si am lasat bagajele in camera, am pornit la o plimbare prin gradina hotelului si pe plaja.

Cap Aurora

Ne-am oprit sa bem un Frappe delicios pe terasa de la Hotel Opal si atunci am constatat ca piscina este deschisa, iar apa e calduta.

Pe plaja era destul de racoare, dar la piscina era o temperatura perfecta, soare mult si…totul bun pentru balaceala.

005

Pe seara am facut o plimbare lejera prin statiunile din apropiere, dar am ajuns sa mancam tot in Cap Aurora, la o terasa la care ne-am intors si zilele urmatoare, pentru ca ne-a placut mult mancarea.

IMG_20230602_221222

Am prins un apus superb in Jupiter.

Hotel Opal, Cap Aurora

Hotel Opal, Cap Aurora

Am petrecut niste zile foarte frmoasa la Hotel Opal – Cap Aurora, singura noastra nemultumire fiind ca au fost prea putine.

Tare am mai fi stat acolo o saptamana sau doua. 🙂

In ziua plecarii, am dat o fuga si pana in Vama, nu se putea altfel.

Am pornit din Vama pe un drum secundar, care trece prin multe sate si iese in Medgidia, ca sa evitam aglomeratia de pe soseaua principala, care trece prin statiuni.

IMG_20230604_174047

Tot am prins aglomeratie, fix pe autostrada, pe care am intrat la Cernavoda. Am stat ceva in ambuteiaj, dar pana la urma am ajuns cu bine acasa, asta e cel mai important.

IMG_20230604_194348

Voi cum sunteti? Ati fost la mare pe anul asta?

Eu cum am ajuns acasa, m-am apucat sa planific urmatoarea vacanta.

2 thoughts on “Amintiri din vacanta – Hotel Opal, Cap Aurora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *