Gen: Fictiune, Fantasy, Romance

Varsta: 14+

EBOOK volumul 1

AUDIOBOOK volumul 1

EBOOK volumul 2

Atinsa de magie

In primul volum al romanului, facem cunostiinta cu Ariana si cu Universul ADM, care include vampiri, semivampiri, magi si tamaduitoare.

Insa chiar si intr-o lume supranaturala, adolescentii sunt adolescenti: sfideaza reguli, incearca sa se cunoasca, se imprietenesc si se indragostesc.

Din pacate pentru Ariana, viata de adolescent este si mai grea atunci cand te indragostesti de mentorul tau, care abia pare sa te observe.

Volumul 2 din Atinsa de magie continua povestea Arianei, care este hotarata sa isi cunoasca tatal. Stabilita impreuna cu Ema la Centrul din Zaragoza, face tot posibilul sa afle informatii despre tatal sau…si sa il uite pe Adam.

Niciunul dintre aceste lucruri nu e usor, mai ales ca pe cat este de decis tatal ei sa ramana ascuns, pe atat pare Adam de hotarat sa apara oriunde se afla Ariana.

“M-am uitat la ceas și am început să fac pași prin cameră, agitată. Mai aveam puțin.
-Să trecem cu bine de ieșirea asta și după aia ne facem planuri pentru vară.-Partea bună e că la cât de bine ne-am descurcat (…) și dacă o facem de oaie, tot reușim să ne menținem primele din an.
-Hai mai Ariana, nu ai și tu orgoliu? Cum să o facem de oaie?
-Nu am orgoliu. Mi l-a călcat Adam în picioare cu mult timp în urmă. O parte din el cred că i-a rămas pe talpă și l-a șters pe preș.”
Atinsa de magie

“Vorbeam mai puțin, dar învățăm mai mult. Atmosfera parcă se schimbase și pot să jur că dacă te uitai atent în camera de zi, vedeai copii dezbrăcându-și copilăria, lăsând-o acolo, pe canapea, și ridicându-se adulți plini de griji, care aveau in minte un singur lucru: reușita.”

Atinsa de magie

“Incercam cu greu să îmi amintesc cum eram eu la șapte ani, în primul an de colegiu. Un ghem de ambiție și vise mărețe. O parte din ele s-au stins, unul câte unul, sub povara de a încerca să devin adult.”

Au scris despre "Atinsa de magie":